Kies een doel en zeg overal nee tegen!Toon Gerbrands en Michaela Wierdsma

Toon Gerbrands, directeur van PSV, is nieuwsgierig, breed georiënteerd en een mensen mens die graag zijn kennis deelt. Al is hij de eerste die zegt over de inspiratie die hij deelt in zijn boeken: ‘ik heb ondertussen al weer zoveel bijgeleerd en toegepast dat de inzichten soms al weer achterhaald zijn’.

Voor zijn volgende boek is hij gevraagd voor Literaire Juweeltjes, al geeft hij volmondig, met mooi Sneker accent toe, dat hij geen literair schrijver is. Het boek word een kruising tussen fictie en non-fictie over de schaduwzijde van succes. En dat tegen het licht gehouden door vraaggesprekken met zijn kinderen!

Als mens en manager zoekt hij een uitdaging en kijkt niet om naar het verleden. Hij kiest zijn uitdaging en staat daar onvoorwaardelijk achter. En dat typeert Toon samen met doelgericht, snel, lef en trouw. 

In dit openhartige gesprek verteld Toon hoe hij zorgt een uitgeruste manager te zijn om dat wat hem te doen staat ook zo goed mogelijk uit te voeren. Met zijn levensmotto: Je ziet wat je wilt zien neemt hij beslissingen vanuit de positieve intentie en geeft daarbij gelijk aan hoe hij met zijn fouten omgaat.

podbean

De podcast is opgenomen in de directeurskamer met bar van PSV. Klein detail: deze kamer wordt bij elke wedstrijd met skybox verhuurd!

Succesvol zijn is vooral je doel kiezen, van het positieve uitgaan en lef tonen. Het is Toon ten voeten uit.

Op jouw lef!

Michaela Wierdsma
NB: wil jij meer inspiratie van Toon Gerbrands, lees dan zijn boek Mijn Stijl en pas zijn nuchtere gedreven tips toe.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Everts
4 jaren geleden

Wat een mooie man. Heerlijk nuchter daar kan ik mij in vinden.

Vaker Nee zeggen is wel een mooie motivatie om dat inderdaad weer vaker te gaan doen.

Dank je wel voor het mooie interview

Josine
Josine
4 jaren geleden

Wow, gefeliciteerd met dit interview! Complimenten!!

En zijn advies aan ondernemers: kies je doel, ga er een paar jaar onvoorwaardelijk voor en zeg overal nee tegen – daar kan ik wel wat mee!

Dank je voor jouw lef!

Alexander
Alexander
4 jaren geleden

Wat een mooie manier om van een succesvol mens wat meer te horen. Je weet met je vragen inzichten en ervaringen naar boven te halen die mij aan het denken zetten. Een aantal uitspraken zullen nog een tijdje in mijn hoofd rondwaren.
En ja, ik zal ook vaker nee gaan zeggen.

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x