Roy Martina - Michaela WierdsmaVan arts naar ondernemer en terug!

Hoe een beweging voorbij de missie gaat

Arts, sporter en ondernemer leeft Roy Martina een actief leven. Op zijn 65e is hij van plan om nog 50 jaar door te gaan.

Piramides bouwen en verschillende energieën samen laten vallen. Dat is de nieuwe beweging die de wereld nodig heeft.
Focus brengen de juiste mensen op zijn pad om zijn droom, wens en doel te bereiken. En dat met slechts 4 uur werken per dag…

Zijn verhaal kun je beluisteren in onderstaande podcast.

podbean

Op jouw beweging!

Michaëla Wierdsma

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilhelmus Hoekstra
5 jaren geleden

Hallo Michaela, ik heb het terwijl ik wat anders aan het doen was opgezet en afgeluisterd. 1 uur is wel behoorlijk lang om serieus naar te luisteren. Ik heb af en toe wat moeite met de stellende Amerikaanse toon van succes maar zoals hij zelf zegt. Hoe succesvoller je bent, des te meer mensen kritiek op je zullen hebben. Voel je hier dus niet persoonlijk aangevallen. Vond ik opvallend en interessant! Ook het ondernemen met Risk-reversal – dat doe ik al heel lang gewoon 100% tevredenheidsgarantie – ben je niet tevreden dan betaal je wat het jou waard is. Zo… Lees verder »

Saskia Paerl
5 jaren geleden

MIchaëla je bent een Kanjer! Wat knap dat je Roy Martina hebt weten te strikken voor een interview. En wat ik in jou bewonder is dat je alle regels aan je laars lapt. Je parafraseert dat het een lieve lust is. Daarbij bespeur ik ook de toon van een andere lieverd uit onze groep. Ik vertel je persoonlijk wel wie ik bedoel. En wellicht is Roy erg gecharmeerd geweest van jouw manier van vragen en doorvragen én die lieve enthousiaste toon. Monteren vraagt veel tijd. Maar je kunt het. Nogmaals, ik bewonder je. En nog een complimen: je hebt een… Lees verder »

Robert
Robert
5 jaren geleden

Hi Michaëla,
Wat een leuk, inspirerend gesprek, ik heb er met plezier naar geluisterd!
Ook er voor mezelf waardevolle boodschappen uit gehaald.
Dank je wel!!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x