Focus op: klanten zijn mensen!

Ondernemerschap is relaties opbouwen, aldus Marco Buschman, internationaal trainer, coach en auteur. Hij is tevens managing partner bij Courius en gespecialiseerd in de menskant van veranderen.

In deze podcast inspireert hij over het vormen van een team, het vinden van de juiste partners, zijn twijfels en onzekerheden, de sociale inspiratie en zijn droom: over 5 jaar in theater Carré met een heel bijzonder sociaal programma. Zijn stem sprankelde van enthousiasme bij het uitspreken van deze wens.

Ja zeggen tegen jezelf is Verbindend Vermogen. Het gelijknamige boek van Marco is een ondernemersboek welke je ook kunt inzetten in je persoonlijk leven. Het ontdekken van patronen en jezelf uitvinden valt ook onder deze noemer.

podbean

Op jouw verbindend vermogen!

Michaela Wierdsma
NB: wil jij meer weten over Marco Buschman, partner bij Courius, klik op deze link. Zijn boek Verbindend Vermogen is uiteraard ook te koop via deze link.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco Buschman
5 jaren geleden
Antwoord aan  Michaela

Dank je wel voor je reactie Jan. Zoals je hebt gehoord geloof ik in de kracht van menselijkheid en kwetsbaarheid. Het is een keus die me vooral veel heeft gebracht. En af en toe ervaar ik de keerzijde. Die neem ik graag op de koop toe. Liever 98 mooie gesprekken en 2 slechte, dan dat ik voor de angst voor de slechte gesprekken uiteindelijk helemaal geen gesprekken voer. Geniet, Marco

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x