Show your message to the world

Michaela Wierdsma - Esther Vree

Deze boodschap is Esther Vree van Your Social Eye, ten voeten uit. In deze persoonlijke podcast vertelt ze wat je als ondernemer juist moet laten zien. Het is als het ware je ‘plicht’ naar de mensheid.

Enthousiast, gepassioneerd en ook emotioneel vertelt Esther haar verhaal. Naast het waarom van haar overtuiging om je boodschap te vertellen geeft ze gelijk een aantal ondernemerstips. Tips over ontdekken waar je voor staat, storytelling én dat verkopen niets anders is dan de ander geven wat bij die persoon past!

podbean

Doordat de podcast in twee delen is opgenomen is er een gering geluidsverschil. Voor de boodschap die Esther te vertellen heeft maakt dat niet uit.

Ik ben benieuwd welke inspiratie én actie jij uit deze podcast haalt. Schrijf jouw reactie in het commentaarveld hieronder. Ik ben benieuwd naar jouw acties.

Op jouw zichtbaarheid!

Michaela Wierdsma
NB: wil je meer weten over Esther en Your Social Eye, klik dan op deze link of download haar gratis e-boek over meer klanten door Your Visual Storytelling.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Esther Vree
4 jaren geleden

Ik vond het geweldig om te doen Michaëla! Nogmaals dank voor jouw uitnodiging hiervoor. Zonder vooraf te weten wat jij mij zou vragen, ben ik erin gestapt. Een lach en een traan, that’s me 🙂 Ook in deze podcast, mijn eerste podcast ever.

Josine
Josine
4 jaren geleden
Antwoord aan  Esther Vree

Mooi interview Esther en Michaëla!

Ronald
Ronald
4 jaren geleden

Ik vind het een erg mooi, open en energiek interview! Erg fijn om naar te luisteren en super inspirerend!

Angelina
4 jaren geleden

Leuke podcast ladies! ?

Michaëla
Michaëla
4 jaren geleden
Antwoord aan  Angelina

Dank je Angelina, en geweldig om te doen.

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x